Recura - Hälsa & Utveckling - John Åström - 070-233 27 64 - John@recura.se

Energicoaching – framtidens coaching


Energicoaching handlar om att kombinera några av de mest kraftfulla metoderna för personlig utveckling för att effektivt uppnå mycket goda och bestående resultat. 

Genom att kombinera EFT med NLP och integrera dessa metoder med coaching så är det möjligt att uppleva en personlig utveckling som långt överstiger det som traditionell coaching har att erbjuda.

Vad vill du uppnå? Är du nöjd bara du blir av med ditt problem? Bra, då ordnar vi det. Är du sen också intresserad av att lyfta blicken bortom problem och utvecklas som person så står du inför en spännande resa inom Energicoachingens värld. Vad du än väljer så är det du som bestämmer hur resan ska se ut! 

Svarade du JA på någon av ovanstående frågor? Och har en ärlig vilja att förändras? Då kan energicoaching vara rätt för dig!

Vad är NLP?

NLP eller NeuroLingvistisk Programmering skulle förenklat kunna beskrivas som avancerad mental träning. NLP består av olika metoder för personlig utveckling där man strävar efter att förändra mentala processer.

Vad är EFT?

Med EFT (Emotional Freedom Tehniques) knackar du med fingrarna på akupunkturpunkter istället för att sticka nålar i dem. Samtidigt som du knackar fokuserar du på det du vill uppnå. Detta verkar för att effektivt lösa upp emotionella och mentala begränsningar.

EFT kan användas till väldigt många olika problem och utmaningar eftersom att det verkar på en grundläggande energinivå. Av denna anledning spelar det ingen större roll om man fokuserar på t.ex. självkänsla eller flygfobi — båda är en störning i energisystemet.

Teorin bakom EFT illustreras av nedanstående bild:


 När du tänker en negativ tanke så orsakar det en störning i kroppens akupunktursystem vilket i sin tur framkallar en negativ känsla. Genom att knacka på vissa akupunkturpunkter samtidigt som du fokuserar på tanken som gav upphov till den negativa känslan så balanseras ditt energisystem. När ditt energisystem sedan är i balans när du tänker tanken så kommer du att märka att det inte längre är ”laddat” att tänka på den saken längre, ofta känns det neutralt. Lättnad, lugn, harmoni och positiva känslor infinner sig ofta, särskilt efter att jag hjälpt dig ”installera” nya, positiva tankar och känslor.

Några fördelar med EFT

Punkterna man använder inom EFT

Titta här nedan för att se en introduktionsvideo för EFT:

 

Mer information om Energicoaching  

Tillsammans formulerar vi ditt mål efter ett antal viktiga kriterier och på ett sätt som är i harmoni med resten av ditt liv. Efter det så undersöker vi vad det är som hindrar dig. Vilka inre mentala och känslomässiga blockeringar står i din väg? Med hjälp av EFT kan du sen uppleva hur hindren smälter bort och en frihetskänsla infinner sig. Även fast det vi gjort hittills kan ta dig mot ditt mål så slutar vi inte här!

Vanligtvis så tar vi nu fram en handlingsplan för hur du kan nå ditt mål. Vi använder en speciell NLP-process för att få fram stegen i handlingsplanen som gör att de och slutmålet kraftfullt integreras även i den omedvetna delen av ditt sinne. För att du ännu lättare ska kunna nå ditt mål utformar vi tillsammans en övning för dig att göra hemma mellan coachingtillfällena.

Kan du nu börja föreställa dig hur mycket lättare du kan nå ditt mål med Energicoaching? Kan du föreställa dig hur du blir som en kraftfull magnet som drar ditt mål till dig med hjälp av Energicoaching?
Energicoaching
Behandlingar
FAQ
Kunder berättar
Priser
Om företaget
Kontakt
Hem