Recura - Hälsa & Utveckling - John Åström - 070-233 27 64 - John@recura.se

Om företaget

EFT (Emotional Freedom Techniques) och efter att jag undersökt det en aning förstod jag fort att EFT kunde användas för diverse ändamål. Jag blev fascinerad av hur effektivt EFT var och jag började öva på mig själv, klasskompisar, släkt och vänner. Under studietiden så provade jag också att gå på alternativbehandling och jag tyckte att det var väldigt intressant.

Jag lärde mig och övade allt mer och två år efter att jag tagit examen i internationell ekonomi med inriktning marknadsföring så valde jag att byta bana och satsa på hälsa och personlig utveckling istället. Eftersom det var och är min passion så blev valet enkelt. För mig är det fantastiskt att få uppleva hur mina kunders ansiktsuttryck går från förvåning till glädje över att smärta försvinner, negativa känslor smälter bort och fram tittar självuppskattning, hopp, entusiasm och glädje.

 
Energicoaching
Behandlingar
FAQ
Kunder berättar
Priser
Om företaget
Kontakt
Hem

 

Jag startade Recura – Hälsa & Utveckling år 2007 i en liten skala och höll till hemma. Sen hösten 2008 håller jag till på Rådhustorget i Piteå (bredvid Torggrillen).

Jag har utbildning inom: Energicoaching (vilket jag är dimplomerad inom), EFT, Emotrance, Quantum-Touch, Akupunktur 2000, Matrix Energetics, kinesiologi, Resan (av Brandon Bays) m.fl.

Mitt intresse för hälsa och personlig utveckling väcktes under tiden jag studerade till civilekonom. De tegelstenstjocka marknadsföringsböckerna tog sin tid att läsa och jag började fundera hur jag kunde läsa fortare. Jag hittade då en bok om snabbläsning och där nämndes